## **EMBODY MOVEMENT CURRIMUNDI CLASS TIMETABLE AS OF FEBRUARY 2024**

	MONDAY		TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY		FRIDAY		SATURDAY
7.00am	7am Clinical Pilates 30min		7am Group Training EP 30min	7am Functional Fitness Circuit 45min	7am Clinical Pilates 30min		7am Clinical Pilates 30min		Zens Clinical Bilates Fourie
7.30am									7am Clinical Pilates 50min
8.00am	8am Group 8am Circuit Training EP				8am Clinical	8am Group Training Physio	8am Circuit Pilates 50min		
8.30am	Pilates 50min		8.30am Group Training EP	0 20 Clinian Dilatan Fourie	Pilates 50min		8am Circuit F	rilates Sumin	8am Circuit Pilates 50min
9.00am	9am Circuit Pilates 50min		Pilates 50min	8.30am Clinical Pilates 50min	9am Clinical Pilates 50min	9am Clinical Pilates 30min 9am S	9am Senio	rs Strength	9am Clinical Pilates 50min
9.30am						9.30am Group Training Physio	& Fitnes	s 50min	
10.00am	10am Clinical	10am Group Training EP	9.30am Clinical Pilates 50min	9.30m Clinical Pilates 50min		Dilata FO	10am Group Training EP		
10.30am	Pilates 50min		10.30am Clinical Pilates 30min		10am Clinical Pilates 50min		Pilates 50min		10am Clinical Pilates 50min
11.00am	11am Seniors Strength & Fitness 50min		11am Clinical Pilates 50min	10.30am Clinical Pilates 50min		11am Post Natal			
11.30am				11.30am Seniors Strength & Fitness 50min	11.30am Clinical Pilates	Return to Impact			
12.00pm			12pm Balance and Bones 50min						
12.30pm	12.30pm Group Training EP 30min						12.30pm Clinical Pilates 50min		
1.00pm			- 1pm Clinical Pilates 50min						
1.30pm	1pm Clinical Pilates 50min						1.30pm Clinical 1.30pm Hydro		
2.00pm				2.00pm Clinical Pilates 30min			Pilates 50min	off site	
2.30pm	2.30pm Clinical Pilates 50min						2.30pm Clinical		
3.00pm					2.30pm Clinical Pilates 50min		Pilates 50min		
3.30pm	3.30pm Clinical Pilates 50min		3.30pm Clinical Pilates 50min		3.30pm Clinical Pilates 50min				
4.00pm									
4.30pm	4.30pm Clinical Pilates 50min		4.30pm Clinical Pilates 50min	4pm Clinical Pilates 50min					
5.00pm				5pm Clinical Pilates 50min					
5.30pm			5.30pm Circuit Pilates 50min		5.30pm Group Training EP 30min				
6.00pm				6 90 1 100 1 76 1	6pm Group Training EP 30min				
6.30pm			6.30pm Group Training Physio 30min	6pm Clinical Pilates 50min					